slajd2
slajd4

За тимот на AMBION

Тимот на AMBION е составен од професионалци со искуство во софтверски апликации преку две децении. Страста кон иновациите и оптимални а достапни решенија за бизнисите е она што го овозможи постоењето на AMBION системот.

AMBION  – систем за прецизно и навремено мерење на температурата и/или релативна влажност на повеќе мерни точки, со големи можности за подесување според Вашите потреби.

Доработки по желба на корисниците.

За какви било прашања или консултации Ви стоиме на располагање.

Изберете решение соодветно за Вашиот бизнис

Ambion Basic
590 €
3 мерни точки
дигитални сензори -40°C до +100°C
пристап за 1 корисник
1 e-mail адреса за алармирање
Х
Х
Х
Ambion Economy
950 €
5 мерни точки
дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
пристап за 1 корисник
1 e-mail адреса за алармирање
1 телефон за СМС пораки за алармирање
25 бесплатни СМС пораки
Х
Ambion Business
1350 €
10 мерни точки
дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
пристап за 5 корисници
1 e-mail адреса за алармирање
1 телефон за СМС пораки за алармирање
50 бесплатни СМС пораки
Х
Ambion Enterprise
2500 €
10 мерни точки
дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
пристап за неограничен број на корисници
неограничен број e-mail адреси за алармирање
до 3 телефони за СМС пораки за алармирање
150 бесплатни СМС пораки
можност за мерење на дополнителни амбиентални вредности (влага, прашина, ...)
Ambion TermoPlus
3200 €
5 мерни точки
сензори за температура 0°C до +600°C
пристап за неограничен број на корисници
неограничен број e-mail адреси за алармирање
до 3 телефони за СМС пораки за алармирање
150 бесплатни СМС пораки
Извештај за измерени температури по работен налог за одредена термичка обработка

Интелигентен систем за контрола и мониторинг

Повеќе за Амбион

Дали работите со расипливи производи:
месо и месни производи, сладоледи, млеко и млечни производи, лекови, козметика или
било кој друг асортиман осетлив на температура?

Имате ли проблем со прецизно следење и евиденција на
температурата во секој момент?

Избегнете големи загуби за Вашиот бизнис поради расипување на производите без
континуиран увид во температурата и без аларм за нејзина отстапка

AMBION е решение за сите Ваши потреби и дилеми!

AMBION преставува Самостоен уред за прецизно и навремено мерење
на температурата на повеќе мерни точки, со големи можности
за подесување според Вашите потреби.

Со AMBION имате можност за мерење и на други амбиентални параметри:
влага, прашина, CO2, бучава, светлина … според Вашите потреби

 • Единствени на пазарот

  Најповолно и најмоќно решение во Македонија од овој тип споредено со сите странски конкурентски решенија

 • Законски обврски

  Комплетно регулирање на Вашата законска обврска за следење и евидентирање на температурата. Автоматско пополнување на Дневник на температура за HACCP

 • Корисничка поддршка

  Професионална и брза поддршка директно од тимот на производителот за: совети, дијагноза, гаранција,
  одржување, надградби. Модификации на системот според Ваши потреби.

 • Комплетна интеграција

  Комплетно автоматизирана интеграција со Вашиот постоечки ERP апликативен систем (книговодство, материјално работење, фактурирање, …) со преземање и предавање на потребни информации и податоци.

 • Достапно во секое време и на секое место

  Сите податоци и извештаи преку мрежа во Вашата компанија, Cloud, или на Ваш сервер, … достапни преку
  интернет во целиот свет, … на Вашиот мобилен, таблет, лаптоп