АМБИОН во медиумите

АМБИОН во медиумите

АМБИОН Системот за мониторинг и контрола на температура и релативна влажност беше преставен во емисијата Храна и Здравје на ТВ Сонце.

Во емисијата беше разговарано за сите решенија на Зонел Софтвер но главен акцент беше ставен на објаснување на карактеристиките на АМБИОН, во кои се индустрии АМБИОН може да се употребува и начинот на продажба на АМБИОН.

Во емисијата исто така се разговараше за важноста за користење на систем за мониторинг и контрола на температурата во индустријата на преработка и чување на храна, посебно како да се обезбеди крајниот корисник секогаш да добие  квалитетен и здрав производ.

Целосната емисија можете да ја погледнете во видеото подолу: