Решение за мониторинг на температура и релативна влажност

Зонел Софтвер и натаму со своите иновативни решенија излегува во пресрет на барањата на нашите корисници. На овој начин е создадено и најновото решение на Зонел Софтвер – АМБИОН  систем кој претставува софистицирано решение за мониторинг на амбиентални вредности. Ова решение е изградено врз основа на опсежна анализа на реални кориснички потреби како и пред се законски обврски на нашите корисници.Дали работите со расипливи производи: месо и месни производи, сладоледи, млеко и млечни производи, лекови, козметика или било кој друг асортиман осетлив на температура?Имате ли проблем со прецизно следење и евиденција на температурата во секој момент?Не сакате материјални и финансиски загуби поради расипување или лошо складирање?AMBION е решение за сите Ваши потреби и дилеми! (ambionsystem.com)
мерење на температурата Што е AMBION?Самостоен уред за прецизно и навремено мерење на температурата на повеќе мерни точки, со големи можности за подесување според Вашите потреби.Со AMBION покрај другото добивате:

flaer vtora strana