slajd2
slajd4

Нашиот тим Ви стои на располагање:

Ул. “Васил Ѓоргов” бр. 34/1-3, 1000 Скопје

02/2401-204, 2401-205 и 2402-274

mail to: info@ambionsystem.com

Нашата локација:

Контакт форма:

Ако имате прашање, барање за понуда, потреба за додатни информации, ….. Пишете ни нашиот тим веднаш ќе Ве контактира.

  Вашето име (*)

  Фирма

  Вашиот телефон (*)

  Вашиот Email (*)

  Предмет на пораката

  Порака

  captcha

  Изберете решение соодветно за Вашиот бизнис

  Ambion Basic
  590 €
  3 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C
  пристап за 1 корисник
  1 e-mail адреса за алармирање
  Х
  Х
  Х
  Ambion Economy
  950 €
  5 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
  пристап за 1 корисник
  1 e-mail адреса за алармирање
  1 телефон за СМС пораки за алармирање
  25 бесплатни СМС пораки
  Х
  Ambion Business
  1350 €
  10 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
  пристап за 5 корисници
  1 e-mail адреса за алармирање
  1 телефон за СМС пораки за алармирање
  50 бесплатни СМС пораки
  Х
  Ambion Enterprise
  2500 €
  10 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
  пристап за неограничен број на корисници
  неограничен број e-mail адреси за алармирање
  до 3 телефони за СМС пораки за алармирање
  150 бесплатни СМС пораки
  можност за мерење на дополнителни амбиентални вредности (влага, прашина, ...)
  Ambion TermoPlus
  3200 €
  5 мерни точки
  сензори за температура 0°C до +600°C
  пристап за неограничен број на корисници
  неограничен број e-mail адреси за алармирање
  до 3 телефони за СМС пораки за алармирање
  150 бесплатни СМС пораки
  Извештај за измерени температури по работен налог за одредена термичка обработка

  Интелигентен систем за контрола и мониторинг

  Повеќе за Амбион

  Дали работите со расипливи производи:
  месо и месни производи, сладоледи, млеко и млечни производи, лекови, козметика или
  било кој друг асортиман осетлив на температура?

  Имате ли проблем со прецизно следење и евиденција на
  температурата во секој момент?

  Избегнете големи загуби за Вашиот бизнис поради расипување на производите без
  континуиран увид во температурата и без аларм за нејзина отстапка

  AMBION е решение за сите Ваши потреби и дилеми!

  AMBION преставува Самостоен уред за прецизно и навремено мерење
  на температурата на повеќе мерни точки, со големи можности
  за подесување според Вашите потреби.

  Со AMBION имате можност за мерење и на други амбиентални параметри:
  влага, прашина, CO2, бучава, светлина … според Вашите потреби

  • Единствени на пазарот

   Најевтино и најмоќно решение во Македонија од овој тип споредено со сите странски конкурентски решенија

  • Законски обврски

   Комплетно регулирање на Вашата законска обврска за следење и евидентирање на температурата. Автоматско пополнување на Дневник на температура за HACCP

  • Корисничка поддршка

   Професионална и брза поддршка директно од тимот на производителот за: совети, дијагноза, гаранција,
   одржување, надградби. Модификации на системот според Ваши потреби.

  • Комплетна интеграција

   Комплетно автоматизирана интеграција со Вашиот постоечки ERP апликативен систем (книговодство, материјално работење, фактурирање, …) со преземање и предавање на потребни информации и податоци.

  • Достапно во секое време и на секое место

   Сите податоци и извештаи преку мрежа во Вашата компанија, Cloud, или на Ваш сервер, … достапни преку
   интернет во целиот свет, … на Вашиот мобилен, таблет, лаптоп