slajd2
slajd4

AMBION Customized

Специјално дизајнирано решение за следење, евиденција и контрола на амбиентални параметри согласно потребите на корисникот.

Побарајте не и нашиот тим ќе дизајнира специјално решение согласно сите Ваши барања и потреби.

Побарај понуда:

  Вашето име (*)

  Вашиот телефон (*)

  Вашиот Email (*)

  Изберете систем (*)

  Изберете решение соодветно за Вашиот бизнис

  Ambion Basic
  590 €
  3 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C
  пристап за 1 корисник
  1 e-mail адреса за алармирање
  Х
  Х
  Х
  Ambion Economy
  950 €
  5 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
  пристап за 1 корисник
  1 e-mail адреса за алармирање
  1 телефон за СМС пораки за алармирање
  25 бесплатни СМС пораки
  Х
  Ambion Business
  1350 €
  10 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
  пристап за 5 корисници
  1 e-mail адреса за алармирање
  1 телефон за СМС пораки за алармирање
  50 бесплатни СМС пораки
  Х
  Ambion Enterprise
  2500 €
  10 мерни точки
  дигитални сензори -40°C до +100°C, 5% до 95 % RH
  пристап за неограничен број на корисници
  неограничен број e-mail адреси за алармирање
  до 3 телефони за СМС пораки за алармирање
  150 бесплатни СМС пораки
  можност за мерење на дополнителни амбиентални вредности (влага, прашина, ...)
  Ambion TermoPlus
  3200 €
  5 мерни точки
  сензори за температура 0°C до +600°C
  пристап за неограничен број на корисници
  неограничен број e-mail адреси за алармирање
  до 3 телефони за СМС пораки за алармирање
  150 бесплатни СМС пораки
  Извештај за измерени температури по работен налог за одредена термичка обработка