Entries by ambion1@zonel.com.mk

Ново во Ambion: Мониторинг на CO2 во Вашиот бизнис!

Тимот за развој на Ambion System константно работи на усовршување на нашите решенија како дополнително би го олесниле Вашето работење. Покрај веќе постоечките параметри температура и влага, отсега Вашиот Ambion System има можност и за мониторинг на C02. Мониторингот на C02 е од витално значење во повеќе индустрии. Во продолжение прочитајте зошто се одлучивме да […]

Клучни фактори за успешна трговија со лекови!

Успехот во бизнисот со трговијата на лекови зависи од повеќе фактори. Одговорноста која ја имаат трговците и производителите не лекови и вакцини е поголема од останатите бизниси. Самите стандарди се доста строги. Ви претставуваме некои совети за успешен фармацевтски бизнис. Во продолжение прочитајте кои се клучни фактори за успешна трговија на лекови. Како до сигурен […]

13.3 милиони евра преку новиот повик на ИПАРД!

Владата на Република Северна Македонија и  Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објавија нов повика за ИПАРД програмата! Заклучно со 11- ти февруари сите кои сакаат да аплицираат за добивање на средства од ИПАРД 2 Програмата, ќе можат да доставуваат барања за реализација на инвестиции преку мерката 3 „Инвестиции во материјални средства […]

Претходна најава за нов ИПАРД повик

Владата на Република Северна Македонија и Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известуваат сите заинтересирани правни лица дека во втората половина на месец декември 2019 година се планира да се објави Јавен повик за доставување на барања за користење на средства по мерка 3 “Инвестиции во основни средства за преработка и […]

AMBION System на саем во Тирана

Тимoт нa ZONEL Software е дел oд   Tirana International Fair 2019 кoј зaпoчнa вo сaбoтaтa нa 23 ти нoември и ќе трaе дo втoрник 26ти нoември. Нaшaтa кoмпaнијa на овој саем гo претставувa нашето решение AMBION 2.0.  пред 380 кoмпaнии излoжувaчи oд Турцијa, Бугaријa, Хрватска, Египет, Кoсoвo, Рoмaнијa, Кaтaр, Австријa, Србија, Црнa Гoрa, Кинa, Итaлијa, […]

Стандарди за исклучителен бизнис!!!

По дефиниција стандард е документ подготвен со консензус и усвоен од страна на признато тело, со кој, заради општа и повторлива употреба, се обезбедуваат правила, упатства и карактеристики за определни активности или резултати од тие активности, чија цел е постигнување оптимален степен на уреденост во определно подрачје. Сепак, во суштина стандардот значи дека сте се обврзале да креирате […]