Супер начин како да заштедите пари

Како еден бизнис може да штеди пари? Намалување на загубите долгорочно е најдобар начин на заштеда. Кој е еден од главните проблеми на производителите и трговците со храна? Расипани производи! Фрлена храна! Фрлени пари! Загубен углед! Загубени клиенти! Загубени нерви! Криза! Не постои ниту еден производител или трговец со прехранбени производи или лекови над чија глава не лебди страв од овие проблеми. Според статистиките, во Македонија годишно се фрла над 12000 тони храна! Тоа значи дека околу 30 проценти од произведената или увезена храна завршува во депонија. Во голема мера, дел од Вашите цели и планови за иднината може да завршат во депонија, само поради мали грешки во работењето. Еве како можете да заштедите пари:

Што е правилно мерење на температура?!

Денеска, скоро сите компании кои произведуваат или складираат храна имаат некаков систем кој мери и покажува температури. Колку ова и да личи на среќна вест, треба да се запрашаме дали е доволно? Како ова, ќе ни помогне доколку се случи некаква грешка во системот, и температурите падната под потребната маргина? Токму ова е една од најголемите причини за расипување на храната. Мерењето на температури без соодветен систем за алармирање е меч со две острици! Тоа е како да се надевате дека ќе погледнете во будилникот токму тогаш кога сте планирале да станете од спиење. Доколку сеуште немате воспоставено систем за алармирање и мониторинг сторете го тоа уште денеска. Земете ја контролата на Вашиот бизнис во Ваши раце! Договорете термин за консултативен разговор!

Супер решение за мониторинг на температура и влага од 590 еур!

AMBION System е решение кое Ви помага да ја имате контролата над бизнисот во свои раце. Никогаш повеќе нема да зависите од факторот човекова грешка. Никогаш повеќе нема да имате страв од инспекции. AMBION System не е систем за мониторинг кој само ќе Ви го продадат, па Вие да му ја мислите како ќе го инсталирате, дали ќе функционира и да се чудите што да правите кога ќе се појават првите проблеми. Конечно имате можност да соработувате со компанија која искрено се грижи за Вашиот бизнис. Позади AMBION System стои тим на луѓе кои се грижат сè да биде во најдобар ред. Мониторингот на температура и влага никогаш не бил поедноставен! За прв пат кај нас! Нема веќе потреба од странски, сомнителни и скапи решенија, за кои немате никаква корисничка и техничка поддршка! Нема веќе грижи! Ambion се грижи сѐ да биде во ред! Конечно имате беспрекорен чувар на Вашите производи! Побарајте понуда!

Што ќе добиете уште во првата година?

Зошто AMBION System е паметна одлука за Вашиот бизнис? Еве што ќе добиете уште во првата година од користењето на AMBION System

  • Постојан квалитет на производите
  • Заштеда на финансии
  • Нема веќе расипани производи
  • Безбедни производи
  • Нема веќе ризик од труење на клиентите
  • Зголемена продажба
  • Зголемен профит
  • Повеќе слободно време
  • Среќни и задоволни клиенти

Можностите без вистинска одлука не значат ништо. Донесете одлука за безбедни производи. Донесете одлука за стабилен и просперитетен бизнис! Побарајте повеќе информации!